O nama

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) najstarija je studentska udruga Sveučilišta u Zagrebu, koja već 25 godina okuplja ambiciozne i proaktivne studente sa različitih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Sve ove godine uspješno djeluje i organizira razne projekte te radionice sloganom „Više od studiranja“. Neki od projekata koji su tijekom godina svojim edukativnim i interaktivnim sadržajem, a ponajviše popularnosti pridonijeli stvaranju HSA brenda su DriveINkino Zagreb, International Week Zagreb, Marketing Madness, Službena brucošijada Ekonomskog fakulteta u Zagrebu  te Studentski poslovni list MANAGER. Studenti su unutar udruge raspoređeni u šest timova: Financije, Kultura, Zabava i sport, Ljudski potencijali, Manager, Marketing te Međunarodna suradnja. HSA pruža velik prostor za napredak i razvoj pojedinca. Članovima se pruža prilika da realiziraju vlastite ideje za projekte, ali isto tako, pred njih su stavljeni mnogi zadaci i izazovi, pomoću kojih stječu vrijedno iskustvo vođenja i upravljanja timovima. HSA se svakodnevno povezuje s mnogim osobama i organizacijama, a kao udruga djeluje i na dobrobit cijele zajednice, ponajprije putem različitih humanitarnih projekata tijekom godine.
Konferencije
Projekata
Članova
Timova

Projekti

Mediji o nama

Najnovije vijesti

Ostanite u toku sa svim našim objavama i bacite pogled na naš blog
Pogledaj blog

Naši timovi

Financije
Financije

Članovi tima Financije evidentiraju poslovne događaje povezane s projektima koje udruga organizira, kontaktiraju potencijalne partnere i sponzore, prate natječaje te sastavljaju temeljne financijske izvještaje.

  Kultura zabava i sport
  Kultura zabava i sport

  Kao što i sam naziv govori, tim Kultura, zabava i sport, bavi se planiranjem i ostvarivanjem projekata čiji je cilj svim studentima omogućiti kulturno uzdizanje, dobru zabavu uz mnoštvo partyja te sudjelovanje na sportskim natjecanjima i rekreacijskim aktivnostima.

   Ljudski potencijali
   Ljudski potencijali

   Tim Ljudski potencijali zadužen je za upravljanje najvdrjednijim resursom organizacije – ljudima. Neke od aktivnosti tima su regrutiranje i odabir potencijalnih kandidata, umrežavanje novih članova, organizacija teambuildinga i stvaranje zajedništva unutar udruge.

    Manager
    Manager

    Studentski poslovni list Manager službeno je glasilo Ekonomskog fakulteta od 1995. godine. Časopis je podijeljen u tri rubrike: Business, University i Lounge, a osim tiskanoga izdanja, članci aktualnih tema dostupni su na službenoj internetskoj stranici.

     Marketing
     Marketing

     Tim Marketing ogledalo je udruge, a njezina reputacija ovisi o sposobnostima i kreativnosti članova. Najvažniji zadaci tima su kontaktiranje medija, održavanje profila na društvenim mrežama, izrada plakata i vizuala te ostalih promocijskih materijala.

      Međunarodna suradnja
      Međunarodna suradnja

      Međunarodna suradnja tim je koji omogućuje posjete brojnim sveučilištima te druženje sa studentima iz zemalja diljem svijeta. „International Week Zagreb“ temeljni je projekt tima koji okuplja studente iz različitih dijelova svijeta te ih upoznaje s hrvatskom kulturom i običajima.

       Contact us

       Naša lokacija

        

       Kontaktiraj nas

       Address
       Trg J. F. Kennedyja 6 Ekonomski fakultet – Zagreb
       Customer Support
       Phone: (01) 2383223