Više od studiranja

Play and Run for Aids Awareness 2016.

Dragi ljubitelji sporta i dobre zabave, u suradnji s Međunarodnom udrugom studenata medicine Hrvatska – CroMSIC, predstavljamo Vam humanitarni događaj podizanja svijesti o AIDS-u.

"Play&Run for AIDS Awareness" će se održati 21. i 22. svibnja 2016. godine na Jarunu te je pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Svi građani grada Zagreba osim šetnje i rekreacije će moći uživati u turniru odbojke na pijesku kao i nogometnom turniru. Za vrijeme trajanja programa sudionicima će se dijeliti promotivni materijali (letci i prezervativi) te će se na taj način educirati javnost, jer smatramo da je edukacija najvažnija u prevenciji bolesti. Također studenti medicine informirat će zainteresirane gdje se može savjetovati i testirati na HIV. 

Utrka `AIDS Run` zakazana je za 22. svibnja 2016. s početkom u 10 sati gdje ćete moći odabrati između utrke, za one u punoj spremi i zavidnoj kondiciji, od 10 km te utrke od 5 km. Događaj je u potpunosti besplatan.

Ovim projektom želimo potaknuti sve studente i mlade ljude na rekreativno bavljenje sportom, ali podizati osvještenost mladih o AIDS-u. Nadamo se i radujemo Vašem odazivu jer upravo vi utječete na podizanje razine osvještenosti i vođenje zdravog načina života.

Svoju ekipu za turnir odbojke i nogometa na pijesku možete prijaviti na mail : 
playandrun@hsa.hr

Link putem kojeg se možete prijaviti za sudjelovanje u AIDS Run utrci:https://docs.google.com/forms/d/1MdvQfzAB2GBSygbN-yH83eXFKhhCv_7zM_YFmy_4XCk/viewform

 

Piše: Ivan Brajkovic, 19.05.2016.