Više od studiranja

PODUZETNIŠTVO INOVACIJA

Pozivamo Vas na „Poduzetništvo inovacija“, projekt udruge Hrvatska Studentska Asocijacija, koji će se održati 17. i 18. ožujka 2016. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Projekt je osmišljen kao niz stručnih i interaktivnih predavanja kojima će se sudionicima pokazati što je potrebno da bi uspješno pokrenuli vlastiti posao u Hrvatskoj. Jedan od ciljeva projekta, koji će se odvijati u dva dana je prikazati kako od same pojave ideje doći do uspješnog razvitka proizvoda.

Projekt je zamišljen kao dvodnevna manifestacija. Prvi dan obuhvaća predavanja koja će studentima pojasniti ulogu državnih agencija i različitih potpornih ustanova u razvoju njihovih inovativnih proizvoda. Na prvom danu održat će se panel čiji su sudionici uspješni i renominirani poduzetnici poput Davorina Štetnera, predsjednika CRANE-a i Vanje Sertića, vlasnika tvrtke KupiMe. Drugi dan održat će se panel studenata poduzetnika, među kojima su osnivači brenda Tooloomeshka i, inovatorice Sweet Angel branda, Marija Maretić. Zadnji panel uključuje poznate poduzetnike sa zavidnim rezultatima ostvarenim u cijelom svijetu, a među njima je Lana Biondić, kreatorica S Fresh branda. Između panela, održat će se dinamično predavanje Andreya Shtylenka- uspješnog mladog poduzetnika i motivacijskog govornika te Tonija Miluna, osnivatelja „Portala znanja“. Program završava proglašenjem pobjednika našeg natjecanja koje će se odvijati tijekom projekta. 

Cilj samog projekta je pokazati studentima da je poduzetništvo jedna od najvažnijih razvojnih grana u Hrvatskoj koja pruža velike mogućnosti za razvoj novog proizvoda i uspjeh plasiranja istog, a sve što je potrebno je dobra ideja, informiranost i mali poticaj nas kolega studenata.

Svečano otvorenje projekta održat će se 17. ožujka 2016. godine s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakuletu u Zagrebu. Na otvorenju se očekuje dolazak ministra poduzetništva i obrta, dekanata te profesora Ekonomskog fakulteta s kolegija Poduzetništva. 

Pratite naš event na Facebooku: https://goo.gl/qRa4zU! 

Piše: Ivan Brajkovic, 10.03.2016.