Više od studiranja

O nama

Naša misija je studentima pružiti više od studiranja

Hrvatska studentska asocijacija udruga je koja već više od 20 godina okuplja mlade ambiciozne ljude s različitih fakulteta i različitih profila koje povezuje jedna stvar – oni žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom HSA tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući razne projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Studenti udruge raspoređeni su u šest timova te redakciju studentskog poslovnog lista Manager, a projekti koje organiziraju različite su prirode – od stručnih i međunarodnih do sportskih i zabavnih projekata. Atmosfera u udruzi potiče stvaranje ideja, svaki je član ravnopravan i prihvaćen.

HSA pruža velik prostor za napredak i razvoj pojedinca. Članovima se pruža prilika da realiziraju vlastite ideje za projekte, ali isto tako, pred njih su stavljeni mnogi zadaci i izazovi, pomoću kojih stječu vrijedno iskustvo vođenja i upravljanja timovima.

HSA se svakodnevno povezuje s mnogim osobama i organizacijama, a kao udruga djeluje i na dobrobit cijele zajednice, ponajprije putem različitih humanitarnih projekata tijekom godine.

Najnovije vijesti